Vacature Dokters­assistente

Huisartspraktijk Schreurs is op zoek naar een enthousiaste doktersassistente!

Huisartspraktijk Schreurs is gevestigd nabij het centrum van Maastricht. De praktijk heeft een laagdrempelig karakter waarbij persoonlijke aandacht en snelle service voor de patiënt centraal staat. Naast de huisarts en assistentes zijn er binnen de praktijk meerdere zorgverleners werkzaam, namelijk: een praktijkondersteuner somatiek, praktijkondersteuner ouderenzorg, praktijkondersteuner GGZ en een praktijkmanager. Kijk voor meer informatie over de praktijk op deze website.

Ter versterking van ons team zoeken wij per direct, een

Dokters­assistente (m/v)

voor 17 tot 25,5 uur per week

De functie:
Als doktersassistente ben je verantwoordelijk voor het eerste contact met de patiënten, via de telefoon en balie. Je verzorgt het plannen van afspraken, waarbij je door middel van triage de urgentie van de afspraak bepaalt en zo mogelijk zelfzorgadviezen geeft. Tevens heb je je eigen spreekuur waarin je gedelegeerde medische handelingen zelfstandig uitvoert. Je houdt je bezig met het verwerken van digitale/schriftelijke post en overige praktijk ondersteunende taken. Je wordt ingezet bij alle voorkomende werkzaamheden. Bij afwezigheid en/of vakanties van collega’s wordt verwacht dat je flexibel (extra) ingepland kan worden.

Wie zoeken wij?
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, flexibele en gediplomeerde doktersassistente. Het is belangrijk dat je zelfstandig kunt werken, flexibel en sociaal vaardig bent. Je hebt ervaring met computersystemen, TETRA HIS. Je bent bij voorkeur beschikbaar op maandag, donderdag en vrijdag.

 

Wij bieden:
• Een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd en bij goed functioneren voor onbepaalde tijd. De honorering sluit aan bij je opleiding en ervaring en is passend binnen de CAO Huisartsenzorg.
Voor meer informatie of interesse kun je contact opnemen met de huisartsenpraktijk, tel. (043) 321 96 08 of op onderstaand mailadres. Je kunt je sollicitatiebrief incl. CV en referenties mailen naar: info@huisartsenmaastricht.nl.