Patiënten brief

Maastricht, 12 december 2022

Beste patiënt,

Hierbij deel ik u mee dat ik per 1 januari 2023 mijn huisartsenpraktijk zal overdragen aan collega huisarts mevrouw R. Lakraoui.
Na 2 jaar long-covid klachten gaat het nog steeds niet beter met mijn gezondheid, met name mijn concentratievermogen laat te wensen over.
Ik moet met de nodige pijn in mijn hart de conclusie trekken dat ik nog steeds niet in staat ben om de praktijk te voeren en huisarts te zijn, op een manier zoals ik dat zou willen.
De afgelopen jaren was ik met enorm veel plezier uw huisarts en samen hebben we heel veel lief en leed gedeeld. U heeft mij als patiënt al die tijd uw vertrouwen gegeven. Deze mooie tijd zal voor altijd in mijn herinnering blijven!
Ons team van vaste doktersassistentes en praktijkondersteuners gaat gezamenlijk verder met de praktijk van dokter Lakraoui. Wij blijven voor u bereikbaar op hetzelfde telefoonnummer en u kunt terecht in hetzelfde pand. Voor vragen hierover kunt u contact opnemen met de doktersassistenten.
Ik vertrouw u bij deze met een heel goed gevoel toe aan de goede zorgen van dokter Lakraoui en haar team van collega artsen. Zij is alreeds in hetzelfde pand gevestigd, dus de weg naar de praktijk en de gezichten in de praktijk blijven voor u hetzelfde.
Deze samengevoegde praktijk gaat een mooie toekomst tegemoet. Dit zal niet veranderen door mijn vertrek. Ik hoop op uw begrip dat er geen mogelijkheid is om afscheid te nemen.

Ik wens u alle goeds!

Hartelijke groet,
Cyril Schreurs, huisarts

 

Bij Spoed!

Huisarts: 043-3219608

Ambulance: 112

x